3 Comments

 1. malin

  hej så va glad ja bli att hitta din sida ! tänkte göra en massa till ge bort present i fina burkar men vet du hur länge dom håller sig i glas burk eller kyl frys???? Tack för dom svenska måtten hittade bara engelsk måttmvh malin

  • emelie

   Hej Malin!
   Vad kul att du hittade in här då! 🙂 Visst är de fina! Jag vet dessvärre inte exakt hur länge de håller. Jag förvarade mina i kyl och hade de väl där i ca två veckor innan de tog slut (längre än så räcker de inte hemma hos oss). Så minst så länge håller de i alla fall. De innehåller ju både färskost och lite smör så hållbarheten är kanske inte mycket längre än så.

   mvh Emelie

   • malin

    hej tack så mycket! så himmla söta små knappar blir fin ge bort present till jul bland annat. tack mvh malin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *