Tur retur Vellinge-Ystad

Hoppas allt är bra med er denna lördag! Jag valde att göra en långtur idag och cyklade till Ystad och hem igen. Herregud vad jag var nära på att kollapsa på hemvägen, fick till och med ringa Andreas för support via telefon för att överleva sista milen. Motvind utan dess like i hela 5 mil. Trodde jag skulle svimma.

Men hem kom jag minsann! Och ditvägen var helt underbar! Stannade till i Smygehuk, så längt söderut jag kan komma för tillfället. Laddade energi med glass och en Cola.

Sen körde jag vidare hela vägen till Ystad, tände ett ljus på minneslunden för mamma och lillebror och berättade att jag saknade dem. Det kändes bra idag, att ha varit där. Även om hemvägen var överjävlig.

Ha en skön lördag kväll vänner, här ska njutas av sushi och ett glas rose. Skål på er!

Lämna ett svar