Teckningar

Hej alla,

Jag lever och har det ganska okej för tillfället. Tiden rullar på och jag börjar greppa om vardagen igen.

Som ni ser så har bloggen fått ett helt nytt utseende. Varje gång jag hamnar vid ett vägskäl i livet känner jag för en nystart. Det gäller även för bloggen som den här gången fått en ny design. Headern har jag tecknat själv den här gången. Känner mig ganska stolt faktiskt. Tecknandet har varit som en terapi för mig under de senaste månaderna. Efter sisådär 10-15 års uppehåll tänkte jag försöka finslipa mina tecknarkunskaper och se vart det leder. Älskar det verkligen och kan sitta i flera timmar med färgpennan i handen.

Senaste skapelserna blev dessa tre hundar. Grannens schäfer inspirerade mig till den första. Det var så roligt så tätt därpå var jag tvungen att rita både en fransk bulldog, en av mina favoritraser, och givetvis en strävhårig foxterrier.

Lämna ett svar