Fredagsmys istället för fredagsfys

Bestämde redan i början på veckan att stanna hemma från träningen denna fredag. Nån dag i veckan vill jag gärna slippa köra iväg på kvällen och istället vara hemma och mysa med familjen. Och en fredag är en bra dag för att göra just detta.

Så idag har vi varit hemma och pysslar ihop varsin krona till pojkarna som de kan ha på sin kommande förskolemaskerad om drygt en veckan. Elion ville nämligen vara prins (eller prinsessa, han har inte riktigt bestämt sig än). En blå krona skulle han ha i alla fall 🙂

img_7782

img_7784

img_7785

Tur den här mamman har samlat på klistermärken en gång i tiden och har hundratals olika varianter hemma i sina klisterböcker.

img_7787

Trillade in på Panduro i veckan av en ren slump och hittade dessa kronor. Precis efter att Elion berättat för mig att han vill ha en blå kungakrona. Hur perfekt!

img_7788

img_7793

Efter pysselstunden drog vi en tur till IKEA för att kolla ny matstol till Neo. Kom hem tomhänta men med ett par mätta barn med magar fulla av IKEA korv.

img_7799

Andreas och jag väntar med mat till efter barnens läggdags. Hemmadejt och filmmys med andra ord! Bästa fredagsmyset! Ett glas vin på det så är vi hemma 😀

img_7805

Skål och trevlig helg!

Lämna ett svar