Lördagsträning – Check!

img_7388

God morgon vänner!

När man inte har någon plats för nycklarna får man haka fast dem i halsbandet 😉

Tog en vilodag från gymmet igår. Kroppen kändes inte riktigt med och då är det viktigt att lyssna på signalerna. Se! Jag lär mig! 😉

img_7402

Idag däremot, då var banne mig energinivåerna laddade igen. Så i morse var jag på gymmet innan klockan åtta. Huha! Så härligt! Rumpa och ben. Det som jag egentligen skulle tränat igår. Tur att jag sköt på träningen däremot. Att arbeta med de större muskelgrupperna kräver ibland att man kan lägga in en extra växel, något som gick alldeles utmärkt efter en god natts sömn!

img_7411

Har precis klämt i mig min morgongröt nu och ska strax baka äppelpaj tillsammans med Elion som jag lovade honom igår. Köpte med mig stoooora saftiga Granny Smith äpplen innan jag cyklade hem. Gott! Den ska barnen och farmor få smaska på i eftermiddag är det tänkt.

Var jag och mannen ska någonstans?

Vi ska på dejt!!! 😀

Lämna ett svar