Morning cardio!

Hej och god morgon!

Semester igen för min del! Hej och hå! Andreas går nämligen tillbaka till jobbet idag efter det här årets föräldraledighet. Och på måndag startar förskolan för barnen och inskolning för Neo. Ska bli spännande!

IMG_6610

Hade redan i går morse tänkt att jag skulle vakna tidigt idag och bege mig ut på en morgonrunda innan Andreas åkte iväg till jobb. Sagt och gjort, tio i sex stod jag ombytt i dörren och drog ut på en fem kilometers runda. Blir så himla nöjd och glad efteråt varenda gång och så även efter den här rundan! Insåg hur mycket jag saknat löpningen. Jag har förälskat mig i styrketräningen och har därmed lagt lite av löpträningen på hyllan. Ska se om jag inte kan klämma in en runda lite då och då i fortsättningen 🙂

IMG_6613

IMG_6614

Eftersom det var en något blåsig och kylig runda tog jag tillfället i akt att testa de nya Shape Lizz tightsen från Röhnisch jag beställde i början av sommaren. Älskar dem! Perfekt passform som håller allt på plats men är samtidigt stretchiga och väldigt lätta att springa i. Hemsidan erbjuder fortfarande 50% rabatt på dessa så råder er som letar nya löpartights att köpa dessa! Finns även i mörkgrå och svart.  Länk till tightsen här.

Lämna ett svar