Delicard

Hej söndag!

Han är på väg! Planet är något sent. Men han är på väg. Cirka tjugo över tre i eftermiddag (med drygt 1,5 timmes försening) landar flygplanet på Kastrup. Yay 🙂

Jag och barnen ska passa på att ha lite tågspaning när vi ändå ska åka in och hämta honom lite senare.

_DSC1265

Bild från vår senaste tågspaning när vi lyckades få en skymt av ett Öresundståg på väg över Öresundsbron.

Andra semesterveckan är snart över. En vecka kvar! Denna vecka har varit världens långsammaste, men ändå passerat väldigt fort. Konstigt nog. Tackar svärmor från djupet av mitt hjärta som hjälpt mig oerhört mycket de senaste dagarna. Lycka är att vara ingift i bästa familjen!! ♥

Men jag är trött haha. Att somna efter tolv varje natt samtidigt som barnen tycker att dagen startar kvart över fem varje morgon är inte optimalt 😉

Har egentligen alltid haft svårt att somna i tid när A inte är hemma. Ligger lite psykiskt hos mig att ha svårt att koppla av när inte alla i ”flocken” är hemma så att säga haha. Har försökt vila när Neo sover mitt på dagen men fyraåringen i hemmet kräver ju också uppmärksamhet från sin mamma. Med all rätt.
Häromdagen däremot gjorde jag en insats och bäddade rent i sängen med nytvättade påslakan och örngott. Hur mysigt! Finns det något skönare än en nybäddad säng när man ska gå och lägga sig!?

_DSC1763

Dessa blårandiga lakan är nästan sprillans nya (och sängen är ju ännu nyare!) och beställdes via en julklapp från Andreas jobb. Han fick nämligen ett gåvokort att lösa in hos dingava.se. Ett presentkort helt enkelt där man får välja fritt bland diverse prylar och föremål. Gillar stark sådana gåvokort från arbetsgivaren eftersom det är något som ofta passar majoriteten av deras anställda.

Delicard

Trillade nyligen över ännu en sajt som säljer gåvokort. Sidan heter Delicard.se och har många olika gåvokort att ge bort till nån man tycker extra mycket om. Här får födelsedagsbarnet, jobbkollegan, bästa vännen, eller vem man nu väljer att ge bort det till, välja fritt bland utvalda godsaker och fina produkter. Gåvokortet har man möjlighet att välja så att det ska passa personen i fråga som ska få det. Där finns gåvokort värt en trerätters middag för två, ett ”Delicard Sommar” för den semestersugne och ett ”Delicard Gourmet” för den som älskar mat. För att nämna några bara. Något för alla smaker med andra ord! Den här sajten satsar väldigt mycket på ätbara delikatesser och fina köksgeråd. Gott och vackert! Att duka upp ett fint bord med god mat är inte helt fel 😉

Kram

Lämna ett svar