Shoppingdag och dryckestest

Hann precis in från löparrundan innan regnet föll. Pjuh. Hade till och med tänkt vänta med att springa tills barnen lagt sig, dvs. i skrivande stund. Tur att jag tänkte om och inte gjorde det.

_DSC0390

_DSC0391

_DSC0393

_DSC0394

Tisdag och vanlig hederlig varushopping och påfyllning av kyl, frys och skafferi. Så skönt att få det gjort! I den här familjen mutar vi barnen med Lindts chokladkulor och fruktpåsar när vi närmar oss utgången. Nä, skämt åsido. Är så nöjd och glad över att ha så himla lätta pojkar att gå och handla med ♥

Nu blev det skrytigt, jag vet 😉

_DSC0406

_DSC0407

_DSC0409

Hittade en nyhet i affären. Ni vet ju hur jag och nyheter är. Hopplöst. Faller för allt.
Knyckte i alla fall åt mig dessa tre sodaflaskor i förbifarten. Från Nije, som också gör de uuunderbart goda proteinpuddingarna. Freeno är en kolsyrad och sockerfri läsk och ska enligt info vara full med vitaminer och antioxidanter. Goda i alla fall!

Lämna ett svar