Påskförberedelse

Hej svejs i Påskfirandet!

Startade dagen med fotmassage av minstingen innan jag tog en tur in till Emporia för lite Påskäggsshopping. Hittade lite gott och blandat att lägga i barnens påskägg i år. Neo får dock skippa godiset det här året också och får istället lite fruktpåsar och majssnacks som han tycker om. Och så varsin liten leksak. Älskar att gå och handla till barnen!

IMG_3753

IMG_3754

IMG_3757

Måste bara visa sötaste nattlinnet jag hittade på New Yorker idag. Var ju såklart tvungen att gå in där när jag ända var i närheten 😉 Kände att det var ett riktigt ”must have” så kanske lär jag titta förbi nån gång längre fram och köpa hem det ♥

DSC_1951

Men nu sitter jag och äter salladsrullar med ost och Bregott samt några bitar Brie medan jag förbereder en liten påskäggsjakt likt den jag gjorde förra året. Lär nog bli en tradition det här 🙂

Glad Påsk till er alla!

Lämna ett svar