Skärtorsdag

DSC_1948

Nu tar vi Påsk!

Kom en söt liten påskkärring och ringde på dörren för nån timme sedan. En liten flicka som gjort hemmagjorda påskkort och önskade Glad Påsk. Tur vi hade en tablettask över sedan Elions lördagsgodis så hon kunde få något med sig 😉

Veckans sista dag är annars färdigjobbad och nu väntar fyra dagars ledighet. Vet inte ens vad vi ska göra till Påsk. Vad har ni för traditioner? Jag brukar alltid försöka ordna så att familjen träffas hemma hos oss men halva familjen är vad jag lite krypiskt kommer kalla ett ”osäkert kort” så det här året har jag inte alls känt för att fixa något. Har nästan medvetet låtit bli att planera in något för att se om någon annan tar initiativet. Men den nitlotten gick ingen på däremot 😉 Så nu blir det nog hemmamys med man och barn. Skönt det i och för sig. Några Påskägg ska vi i alla fall trolla fram. Och måla ägg måste vi såklart göra 😀 Hoppas även på bra solskensväder så vi kan vara ute i helgen ♥

DSC_1942

Torsdagsmaten. Och än en gång är jag bortskämd. Mannen drog iväg på biljard för en stund sedan, men hann fixa och dona med maten åt resten av familjen innan han körde iväg. Köttfärslimpa fylld med champinjon, ost och purjolök. Gott!! Kokt blomkål och skysås till detta.

Lämna ett svar