Tidningskungen

Bildkälla: dadanoias.net

Hej svejs!

Vet ni vad jag önskar att jag gjorde lite oftare för min egen skull? Något som jag egentligen älskar att göra men som jag allt för ofta prioriterar bort för att det i regel ”inte finns någon tid för det”. Det är att sätta mig ner i soffan när barnen somnat på kvällen, med en riktigt bra bok i knäet eller en härlig tidning fullspäckad med inspirerande bilder och text om allt från inredning och föräldraskap till pyssel, skönhet och glamour. Mmm…mys pys. Detta en fredagskväll med ett glas rödvin och lite gott snacks samtidigt som man har puffat upp kuddarna och bäddat ner sig under den mjuka favoritfilten från Rusta (åh vad jag älskar den filten!). Det är mammalyx det! Inte att förglömma de tända stearinljusen såklart ♥

Jag kan ibland vara ganska urkass på att ”ta det lugnt” bara. Ofta sätter jag mig framför datorn och slösurfar en halvtimme innan jag själv drar mig mot sängen eftersom det minsann är ”en tidig dag imorgon också” och barnen vaknar ju ändå klockan sex trots att vi är lediga. Där i sängen somnar jag sedan med mobiltelefonen i handen samtidigt som jag uppdaterar Instagramflödet . Jag vet, smått teknikberoende och inte riktigt bra alla gånger…

Under den senaste veckan har jag däremot kommit i kontakt med Tidningskungen.se och deras sortiment och har därför igen blivit rätt sugen på skaffa en prenumeration som jag kan börja mysläsa på kvällarna istället för att ta till mobiltelefonen eller datorn. En tidning är också mycket lättare att bädda ner sig med istället för att påbörja en bok jag aldrig hinner läsa färdigt. Så känns det nu i alla fall.

Någon som beställt från Tidningskungen någon gång förresten? De tycks ha väldigt mycket att välja mellan. Inredningstidningar, pysseltidningar, föräldratidningar, träning, hälsa, mat och diverse roliga serietidningar för både barn och vuxna. Verkligen något för alla intressen och åldrar med andra ord. Så enkelt att ha allt samlat på ett och samma ställe. När jag var yngre valde jag ofta en prenumerationen som inkluderade något mellan tre till fem tidningar samt en fin tillhörande premie. Jag gillar premier 😉 Ofta handlade det om mattidningar där man fick med ett par fina serveringsskålar eller glas från något välkänt märke. Och så fick man samtidigt möjlighet att testa en ny tidning utan någon större kostnad. Tidningskungen erbjuder också sådana prenumerationen har jag sett. Tidningar som inkluderar premier alltså. Och har man tur får man något fint att komplettera hemmet med. Eller så nöjer man sig med en jäkla massa intressanta nummer av sin favorittidning till ett fint förmånligt pris. Kan vara helt okej det också! 😉 Och är man inte ute efter en egen prenumeration kan man till och med ge bort en i present till någon man tycker extra mycket om. Väldigt fint att ge bort en tidningsprenumeration tycker jag i all fall ♥

Anita Jeram: Bild från Pinterest

Lämna ett svar