Fredag 05:00

FullSizeRender (15)

Då vaknade minstingen i hushållet och skulle varken ligga kvar i sängen eller försöka somna om i famnen efter flaskan med välling jag till slut fick ge honom. Hungrig var han i alla fall. Mätt är han nu. Och pigg. Mamman är inte. Eller den dunderförkylda pappan som kom och gjorde oss sällskap nu.

Men vad gör väl det när man har en tid hos sin frisör för lite klipp och uppfräschning denna fredag !! Som jag längtat.

FullSizeRender (16)

Avslutar detta trötta inlägg med en bild på gårdagens pyssel. Vi gjorde smällkarameller när vi kom hem från förskolan som nu hänger fint och dinglar på julgranens nedersta grenar. Precis lagom räckvidd för små barnahänder. Elion var bestämd, där skulle de hänga minsann 😉

Klistermärkena är ett verk av äldsta sonen såklart som stolt dekorerade smällkaramellerna med flygplanen han fick i julkalenderns lucka nr 10. Kommer från TGR som hade två valfria ark för 10 kr. Inne ligger en toarulle lagom fylld med chokladlinser för perfekt skrammeleffekt. Inlindad med silkespapper från Panduro (tror jag) med snöflingor på. Öppnas dagen då tomten kommer på besök 🙂

Facebook
Instagram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *