Granar i öronen

Godkväll vänner

Varför hittar man aldrig något i butikerna när man väl letar efter något? Klockan är sju nu och jag har precis kommit hem efter en shoppingrunda på Emporia. Utan shopping.

Åkte in enbart för att få tag på en festfin topp att ha till ett par svarta byxor jag inhandlade för ett tag sedan. Vi ska ju på julbord på lördag och istället för klänning, som jag oftast har på mig, tänkte jag topp och byxor. För omväxlings skull. Men tydligen var universum emot den idén. Hittade absolut ingenting som föll mig i smaken. Får helt enkelt köra på det säkra kortet och välja en av klänningarna som hänger i garderoben istället. Funkar det också. Har redan en i åtanke som tur är.

IMG_0329IMG_0375

Jag vet vad jag ska ha i öronen i alla fall. Idag tog jag en paus i mitt julstrumpevirkande för att göra ett par juliga örhängen. Blev så nöjd! Så nöjd att jag tänkte att ett matchande halsband kunde vara snyggt det med.

IMG_0378

Så guldfärgade julgranar i öronen blir det minsann på lördag. Och så blir det frissan på fredag! Jisses vad den här donnan ser fram emot det 😉

Facebook
Instagram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *