Ibland krävs det en tomtelatte

En dag bestående av trots, gråt, motvilja, anti-snällhet och trötthet. Det har vi haft idag. Jisses vad man mår dåligt när man inser att man inte gjort annat än skällt på sina barn. Allting och ingenting har gått smort och inga barn i hushållet har tyckts hålla med om någonting som den här mamma sagt. Ikväll när jag går och lägger mig ska jag glömma bort den här dagen och starta på ny kula imorgon.

♥ ♥ ♥

tomelatte 1

Morgonen började hyfsat bra i alla fall. Efter förskolelämningen gick vi en omväg hem för att få njuta av solen som för en gångs skulle visade sig från sin allra bästa sida. Hemma lekte Neo bland sina leksaker och tillät mamma att få tillaga sin egen hemlagade tomtelatte. Jisses vad gott det blev. Bryggkaffe med en liten mängd Stevia chokladdroppar, toppad med vispad grädde och pudrad med kanel och kardemumma. Nom nom nom.

tomelatte 2

Mössa

Och under timmarna Neo sov hann jag virka mig själv en mössa på lite restgarn jag hade här hemma. Jobbig men ändå rätt produktiv dag må jag säga.

Facebook
Instagram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *