Andra Advent

Andra advent

Glad andra advent vänner

Visst är det något speciellt att sitta i halvdunkelt mörker med tända ljus och en kopp kaffe. Vi tänder inte ljus alltför ofta här hemma av förklarliga själv. Är så rädd att barnen ska putta till bordet eller slänga iväg en grej så att ljusen välter. Men ibland så. Och ja, min virkade duk har fått sig en ny plats som ni kanske ser. Den låg inte säker för Neos små nävar i bokhyllan längre. Så nu får den ligga på matbordet, som det egentligen var tänkt från allra första början.

Tomteluvor

Femte tomteluvan blev färdig idag. Så nu har vi tre STORA och två lite mindre som barnen kan ha på förskolans Lucia på torsdag. De små luvorna är virkade lite på frihand (och även den randiga) för att de skulle passa mina små ungar, men annars har jag återigen utgått från mönstret här inne.

Som ni ser så är den vita mösskanten ”invirkad” på de små luvorna samt den randiga, medan de är virkade separat och sedan påsydda på de andra två. Det kan man ju göra lite som man själv vill. Jag som provat båda kan säga att jag nog tycker det är både snyggare och enklare att virka samman allt från början.

Facebook
Instagram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *