Julgranspyntning

Barnens julgranar

Godkväll!

Har varit extra mycket av en pysseldag här hemma. Jag har försökt fylla några luckor i barnens adventskalender med aktiviteter så i lucka nr 4 låg några julgranskulor som hörde till julgranarna jag köpte på Rusta för ett tag sedan. Så idag har barnen Elion fått pynta julgranar till sitt och Neos rum. Kändes lite av en överkurs att be Neo dekorera sin själv. Såg framför mig en sned stjärna, kulor över hela golvet och uppätet glitter. Kan meddela att han var rätt nöjd med att leka på golvet under tiden.

Inte nog med julgranspyntningen. Idag har vi dessutom (äntligen!) fått upp några tavellister i Neos rum. Också inhandlade på Rusta för ett par veckor sedan. Så nu ser det prydligt ut. Och så fick han likadana klädnypor som Elion har på sin tavellist. Passar perfekt för att hänga upp nya ljusslingan från Netto.

FullSizeRender (6)

♥ ♥ ♥

Idag är jag gräsänka. Mannen är iväg på jobbfest och jag är hemma med barnen. Som nu sover. Typ. Neo i alla fall. Elion är precis nerbäddad och somnar vilken minut som helst. Och jag då? Vinet jag skulle ta ett glas av står fortfarande på diskbänken. Oöppnad. Blev så trött så nu sitter jag i sängen, bloggar godnatt till er och gör mig redo för att sätta igång en serie på Tv:n. Som jag vet att jag kommer somna ifrån. Klockan är nu tjugo över åtta. Haha happy fredag till er alla!  Ser fram emot pepparkaksbaket imorgon i alla fall! Och kanske ett glas vin imorgon kväll istället 😉

Facebook
Instagram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *