Snöflingor

Den här dagen har hittills flyget förbi i samma anda som en 747:a på väg till en annan kontinent. Snabbt alltså, för er som inte hänger med i mina liknelser 😉 Förvånansvärt ovanligt när jag är hemma själv med barnen. Då brukar tiden kryyyypa fram. 1,5 timme kvar till mannen kommer hem nu. Sen tar jag bilen och åker på egen vift. Mama need some alone time.

♥ ♥ ♥

Idag har jag inte bara färdigställt Elions röda tomteluva, jag har även hunnit en bra bit på nästa luva samt tagit mig tid att sätta upp snöflingorna i fönstret. Passade på när Neo sov och vi hade ”lugna lekar” här hemma. Satt med Elion i soffan och tittade på film. Perfekt tidpunkt att ta fram garn och virknål då. Och så har jag ju tvättat kom jag på. Kanske ska hänga upp kläderna på torkställningen också. Det tar så lång tid för dem att torka i tvättmaskinen.

Snöflingor 1Snöflingor 2Snöflingor 3

Facebook
Instagram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *