Från spjälsäng till skrivbord

Tecknande har legat lågt den senaste veckan i och med detta stora projekt. Nu när spjälsängen stod orörd sedan länge ville jag göra något annat med den. Ett tag blev det en soffa till barnen som stod ute på balkongen. Nu börjar det bli för kallt för att vara där ute. Samtidigt önskade sig Elion ett eget pysselbord. Så det fick det bli.

Pärlade en fin skrivbordsyta med lite roliga mönster och höjde botten till en lagom höjd för barnen att sitta vid. Upp med lite krokar och dukade stort med massor av pyssel. Sen var det klart.

Poppy

Känner mig lite låg idag så dagen har nästan bara spenderats i soffan framför Netflix serie ”Lucifer”. Övernaturlig och knasig, men som jag fastnade! Såg klart deras två säsonger under loppet av tre dagar. Nu har jag suttit och googlat serien och till min lätthet sett att en säsong tre är på intåg.

Pjuh…

Poppy_malar

Vidare till något helt annat. Den lilla flickan i bloggens header behövde ett namn så efter mångt och mycket heter hon nu Poppy. Hon är jättekul att teckna. Så simpel och söt.

IMG_7616PoppyBil_sign_redIMG_9393

Ber om ursäkt för det sjaskiga ljuset i bilderna, men när scanner saknas får man snällt använda kameran istället. Inte helt optimalt.

Teckningar

Hej alla,

Jag lever och har det ganska okej för tillfället. Tiden rullar på och jag börjar greppa om vardagen igen.

Som ni ser så har bloggen fått ett helt nytt utseende. Varje gång jag hamnar vid ett vägskäl i livet känner jag för en nystart. Det gäller även för bloggen som den här gången fått en ny design. Headern har jag tecknat själv den här gången. Känner mig ganska stolt faktiskt. Tecknandet har varit som en terapi för mig under de senaste månaderna. Efter sisådär 10-15 års uppehåll tänkte jag försöka finslipa mina tecknarkunskaper och se vart det leder. Älskar det verkligen och kan sitta i flera timmar med färgpennan i handen.

Senaste skapelserna blev dessa tre hundar. Grannens schäfer inspirerade mig till den första. Det var så roligt så tätt därpå var jag tvungen att rita både en fransk bulldog, en av mina favoritraser, och givetvis en strävhårig foxterrier.