Cillit BANG test!

DSC_3610

DSC_3613

I veckan har vi som sagt testat och buzzat Cillit BANG x2. Både ”Fett och smuts” och ”Kalk och smuts” åkte på en omgång. Oerhört bra test för oss eftersom vi lätt får kalk på både diskbänk och i duschen. Att vi har svart kakel i de båda badrummen hjälper knappast 😉

Både funkade hur bra som helst. Det enda jag och min man har anmärkningar på när det gäller användandet var att medlet är väldigt uttorkande på händerna och svider som fasiken om man har nåt sår någonstans, vilket jag upptäckte igår 😉

Med hjälp av ”Kalk och smuts” kunde vi lätt få bort kalken både i köket och i badrummen. Väldigt lätt att använda dessutom. Bara att spraya, låta verka och torka av. Jag hade däremot velat att sprutstrålen varit lite mer ”spridd” om ni fattar vad jag menar. Det kändes som man fick ganska mycket medel koncentrerat till ett enda litet område när man skulle spraya. Annars är jag nöjd!

Fett och smuts” funkar mot precis det den är till för. Utmärkt i köket runt spisområdet! Tar enkelt bort det där klistriga stekfettet man får runt spis, köksbänk och på spisfläkten. Lätt att använda även den, som sagt bara att spraya, låta verka och torka av. Strålen på den här flaskan är jag mer nöjd med än den andra. Sprayar lite mer ”spritt” och känns därför inte lika slösaktig.

Slutsats: Kan definitivt tänka mig att köpa dessa produkter i framtiden!

DSC_3619Kalkfri diskbänk!

DSC_3655 DSC_3657Kalkfri vask!

Facebook
Instagram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *