Glad Påsk!

Hela den här veckan har handlat om vår hemma hos oss. Det har vårstädats, A har tvättat fönsterrutorna (!), möblerat om ute på balkongen och rensat upp i rabatterna. Snön utanför har vi försökt ignorera totalt. Nåja, så gott det går. Okej, en och annan svordom kan ha förekommit.

Andreas och Elion besökte Plantagen häromdagen och handlade vårfina Penséer för en billig peng och igår bestämde sig A för att plantera ner dem. Himla fint blev det! Tur man har en man som har gröna fingrar när man själv är nästintill färgblind när det gäller trädgårdsarbete.

DSC_1543 DSC_1549
Sista påskgodiset gjordes klart i går kväll. Det lättaste av dem alla. Forma marsipan som små ägg, doppa halva i mörk choklad och rulla dem i strössel. Enkelt och gott!

Hoppas ni får njuta av en fin påskafton nu! Glad Påsk på er!

Facebook
Instagram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *