Skumtomtefudge

Jag håller vad jag lovar, här kommer receptet på skumtomtefudgen jag gjorde tidigare idag! Ville testa detta redan förra året men tiden försvann väl eller nåt så när jag hittade Monika Ahlbergs recept på recept.nu kunde jag inte låta bli. Och gillar ni sött och gott julgodis så måste ni prova detta!

DSC_9489

Skumtomtefudge

10 bitar (ca 60 g) skumgodis (t ex skumtomtar, sockerbitar, bananer)
2 dl socker
1 dl grädde
50 g smör
100 g vit choklad

Klipp skumgodiset i bitar i en kastrull. Tillsätt allt utom chokladen i samma kastrull och koka upp tills allt har smält. Blanda i chokladen och rör tills det blir en blank tjock smet. Häll upp i form klädd med bakplåtspapper.
Låt svalna och skär upp i bitar.

Facebook
Instagram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *