Världens vackraste stad

posted in: Vardagsliv, Venedig 2017 | 0

Hej vänner,

Samtidigt som jag sörjer att sommaren snart är över här i vårt land är jag så lycklig över den sista veckan. Det är under de senaste dagarna jag känt att energin äntligen är på väg tillbaka. Det har varit en kämpig sommar som lätt är en av de sämsta i mitt liv. Dagarna har pendlat mellan trötthet, oro och social fobi. Jag har varit fruktansvärt dålig på att höra av mig till mina bästa och jag hoppas bara att ni förstår.

Förra veckan fyllde i alla fall denna skapelse trettio (!) år. Andreas gav mig en resa till Venedig i present. Världens bästa resa till världens absolut vackraste stad. I tre dagar stannade vi. Och njöt av att bara vara ♥

Tror bilderna talar för sig själv. Kom i alla fall hem och kände mig pigg, klar i huvudet och med en ny inställning till livet. Vad framtiden har att erbjuda kan man aldrig veta, men jag inser nu vilka prioriteringar som är viktigast för mig ♥

Facebook
Instagram
Follow emelie:

Latest posts from

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *