Glass x2

posted in: Vardagsliv | 0

_DSC3603

_DSC3606

Har man ont i halsen får man äta glass. Massa glass. Detta är typ det enda jag lyckats få i mig under hela veckan, hemmagjord BCAA glass och add Ice Cream.

Just när kräksjukan var förbi kom både Andreas och jag över varsin halsinfektion som bara blev värre. Igår gjorde det så ont att vi varken drack eller åt under hela dagen (och Andreas såg nästintill döende ut haha) (stackaren). Med tanke på vår halsflusshistorik så gjorde vi ett besök på kvällsmottagningen i Malmö på kvällen där vi fick konstaterat att vi båda var positiva på Betastreptokocker. Halsfluss. Samma som Elion hade. Så nu blir det antibiotika för oss båda två under tio dagar. Nästa steg blir att undersöka om någon (Neo kanske?) är frisk bärare på denna bakterie. För vi tycks ju aldrig av med det här.

_DSC3587

På tal om den misstänkta så fyller ju denna lilla gosse två år imorgon. Underbara, älskade, tokiga, envisa gullunge. Tänk vad stor du börjar bli ♥

Vi skulle egentligen haft kalas för Neo på lördag, men så som omständigheterna varit den här veckan får vi allt skjuta på det. Någon ork till gäster finns inte på kartan, och så vill vi bli av med det här och inte smitta runt det ännu mer till andra i familjen. Ska i alla fall försöka samla lite kraft för att åka ner till affären och köpa nån liten tårta till imorgon eftermiddag. Fira måste vi ju trots allt göra!

Facebook
Instagram
Follow emelie:

Latest posts from

Leave a Reply