Jag buzzar Skyr™

Hej på er!

Idag skulle blivit en rolig dag. Andreas och jag skulle till Göteborg, se Johan Glans, äta god mat, sova på hotell och avsluta med julklappshandling i Ullared imorgon.

Istället är vi hemma med en sjuk Elion 🙁 Livet går inte alltid det håll man planerar. Men det är okej. Inte lönt att älta. Trist man inte kan få pengarna tillbaka på biljetterna bara. Hade kunnat göra mycket annat roligt för dem…

img_9266

Är hemma och buzzar Skyr™ istället 😉 Gjorde ett halvdant benpass igår. Skit vad orken trögade sig! Minst fyra gånger under träningstimmen funderade jag på att vända på klacken och gå hem igen. Vilket mögpass hahaha. Stannade timmen ut i alla fall och både ben och rumpa fick slita en del trots allt. Tur man är envis emellanåt.

img_9274

Kom sedan hem till en proteinrik kvällsmat i fredagsmysets anda. Testade igår Skyr™ vanilj som jag fått äran att buzza om. Ett krämigt, proteinrikt och sockerfritt mellanmål med jättegod vaniljsmak! Blandade ner i min vanliga chokladkasein och smakerna liksom gifte sig hahaha. Gott!

img_9276

img_9279

Mmmm protein med protein…!

Skulle lätt kunna köpa denna fler gånger! Finns även i smakerna röd apelsin samt granatäpple/hallon.

Facebook
Instagram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *