Förkylningstider

img_9176

Hallå vänner!

Bathroomselfie på Emporia!

Jag hann bara precis bli frisk från omgång ett innan omgång två kom. Jag pratar förkylning. Har varit så fruktansvärt trött hela veckan men ändå gått till jobbet som vanligt. Lite Alvedon i kroppen så har man funkat 😉 Som om det inte vore tillräckligt med snoret passade jag på att tappa rösten när jag ändå var igång. Igår var jag så hes att jag inte kunde formulera hela meningar. Ett under att folk kunde höra vad jag sa haha. När jag kom hem på eftermiddagen hade jag så ont i huvudet av alla ansträngning. Idag är det lite bättre däremot men rösten är fortfarande ansträngd. Egentligen är jag bara förbannad för att jag inte kan gå och träna hahaha.

Har ni förresten sett vilken fin jacka jag fått av Helena!? Älskar den! Bästa vännen, vad har jag gjort för att förtjäna dig? ♥ ♥ ♥

img_9171

Emporiabesök med Sara blev det idag i alla fall. En efterlängtad dejt, så längesedan vi träffades senast. Julklappsshopping till barnen och kaffe och kaka till mamma bjöds det på denna lördag.

img_9180

Tomtens stol hade ställts i ordning intill den fina julgranen 🙂

img_9170

Och sötaste morgonskorna hittade jag på H&M. Perfekt julklapp till barnen!

Facebook
Instagram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *