Grillkväll i sommarvärmen

_DSC2697

_DSC2756

Avslutade sommaren (kändes det som) med en grillkväll på gården igår. Kycklingspett, oxfilé och ”smashed potatoes” som vi gjorde genom att koka potatis, mosa dem på en plåt och grilla i ugnen med olivolja och flingsalt. Underbart gott!

_DSC2698

_DSC2700

Testade även på ett nytt rödvin som personalen på Systembolaget rekommenderade. Passade fint till den grillade maten.

_DSC2751

_DSC2752

_DSC2753

_DSC2755

En mysig eftermiddag 🙂

_DSC2761

Idag lyser däremot solen med sin frånvaro och spöregn och åska är på plats. Som natt och dag från igår. Innedag med andra ord. Planerar alltid in ett benpass på söndagar (eftersom energidepåerna alltid är ordentligt påfyllda efter en lördag haha 😉 ) så det får det bli. Annars tas dagen som den kommer.

Skön söndag på er!

Facebook
Instagram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *