Haloooooo!

image

Vi har varit iväg på ett halvt impulsbesök på Hurricane Harbor idag, ett vattenland som ligger granne med Magic Mountain. Stannade bara ett par timmar tills vi insåg att det inte riktigt var något för oss. Vattenlandet som jag och Andreas besökte när vi var på Teneriffa förra året var mycket roligare 🙂

Nu är vi tillbaka på hotellrummet, klockan är 17.40 och vi ska nog bara ta det lugnt resten av kvällen. Kanske åka och köpa något gott till kvällen lite senare 🙂
Igår var vi förresten iväg och firade älsklingens födelsedag med ett besök på en GoKart bana här i stan. Skitroligt säger jag som var apnervös dagen innan. Det fick bli min födelsedagspresent till honom. Min födelsedag som är nästa vecka kommer vi ju inte kunna fira. Då sitter vi i ett flygplan lååååångt upp i luften.

Facebook
Instagram

One Comment

  1. Lotta

    Hej! Vilken härlig USA resa ni verkar haft! Min sambo och jag var i Chicago/Miami Beach/LA/Vegas i december-januari. Helt underbart! Vi var också på universal studios och Magic Mountain. Hurrican Harbor var stängt för säsongen! Det måste varit en upplevelse att se delfiner?! Jag antar stilla havet var för kallt när vi var där, kände iof aldrig på vattnet men det gjorde ju ingen annan heller 😉 I Vegas var vi bara ett dygn men nästa gång vill jag se Grand Canyon och Hoover Dam!

    Jag hoppas du får en toppen sista gravidmånad! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *