Sea World i San Diego

God kväll (eller god morgon för er)! Nu är det sovdags igen, tänk vad dagarna går fort när man har kul. Idag har vi varit på Sea World i San Diego som ligger cirka 2 timmar härifrån (om man exkluderar eventuella trafikstockningar på motorvägarna). Perfekt väder som vanligt med mycket sol och värme.

Mina absoluta favoritdjur här ovanför! Jag har nog sett Rädda Willy filmerna en miljon gånger och har till och med både gosedjur och tavlor hemma med dessa fina djur (töntigt jag vet). Så det gör lite ont i hjärtat att se dem instängda på det här sättet, tycker verkligen att de ska få vara ute i det fria och inte instängda i en pool som motsvarar en bråkdel av den plats de kan ha i havet. En av mina drömmar är just att få åka på valsafari och se späckhuggare i sin naturliga miljö, precis där de hör hemma.

Så här glad blir man om man blir bjuden på en läcker fiskbit.

Sleepyhead.

De hade till och med både vitvalar och pilotvalar här.

Och givetvis flasknosdelfiner.

Facebook
Instagram

2 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *