Update!

Hej alla där hemma! Ännu en liten uppdatering från USA. Jag hinner inte med många sådana här borta tyvärr. Vi är ute nästan hela dagarna och på kvällen när man kommer tillbaka till hotellrummet är man så slut att man somnar framför tv:n 🙂 Men roligt har vi! Och vi har hunnit med mycket här sen vi kom till LA förra veckan. Vi har varit på Universal studios, nöjesfältet Magic Mountain (som är ett måste om man gillar berg och dalbanor!), vi har varit på Santa Monica Pier, badat i Stilla havet (där vi såg delfiner!) och en massa massa mer 🙂

Delfinerna simmade jättenära strandkanten 🙂

Det finns jättemånga platser uppe i bergen där man kan få en fin överblick av staden. Detta är bara en av många vi har klickat med kameran.

Ett bra burgarställe som rekommenderas är ”The counter”. Roligt ställe där man själv får bygga sin egen burgare. Vid beställningen får man nämligen tillsammans med menyn ett papper där man själv får kryssa i och välja bland olika typer av bröd, kött, topping, ost och dressing 🙂

Facebook
Instagram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *