Godkväll (det är kväll hos oss)!

Det var lite svårt att bestämma sig för vad vi skulle göra idag. Som jag sagt tidigare så känns det redan som att vi har sett och gjort allt vi vill göra här. Vi har varit i Grand Canyon, sett Hoover Dam, besökt alla hotell värda att se, sett ett par shower och varit ute och promenerat runt både på stripen och på freemont street. Till slut bestämde vi oss för att köpa oss en bussbiljett och åka ut till de två outleterna som ligger i utkanten av stan. En i söder och en i norr (rekommenderar den i söder som är inomhus om man vill slippa gå ute i denna hetta som finns här). Fyndade till och med en fin väska som får följa med mig hem 🙂

Nu blir det lite slapp framför tv:n innan sovdags. Imorgon flyger vi vidare!! 🙂

Facebook
Instagram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *