Sista dagen i Vegas

Hallo! Igår tog vi en runda med bussen ner till Freemont street som är den näst kända gatan i Las Vegas efter The Strip. På vägen tillbaka passade vi på att stanna vid ”Worlds Largest Gift Shop” som hade otroligt mycket souvenirer att köpa med sig hem, allt från tröjor med roliga tryck, muggar, små slotmaskiner, använda kortspel och tärningar, fotoalbum och smycken. Kameran fick givetvis följa med då och senare även på kvällen när vi tog en tur i Las Vegas by night. Fick många jättefina bilder och Vegas är faktiskt helt underbart vackert när mörkret har lagt sig och alla lampor lyser upp staden. Man blir ganska snabbt trött på Las Vegas när man inte är mycket för att spela. En vecka här var kanske lite att ta i. Men imorgon eftermiddag tar vi flyget vidare till sunny california och LA! Det ser vi fram emot! 🙂

Facebook
Instagram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *