Las Vegas!

Hej! Jag vill bara tala om att vi fortfarande lever och har jättekul 🙂 Vi har kommit fram till Las Vegas och har de senaste dagarna vandrat runt på hela Stripen. Det är helt otroligt vad stort allting är! Hotellen är helt makalösa! Har en massa bilder jag vill visa men inser att det kanske är bättre att ta lite åt gången. Vi har klickat tokmycket de senaste dagarna 🙂

En sak som var väldigt bra är att det finns ett sorts tåg (monorail) som går längst hela stripen vilken innebär att man inte behöver promenera hela sträckan i 40 graders värme mitt på dagen. 12 dollar för ett dygn.

Treasure Island.

The Bellagio med sin kända fontän som ”dansar” med musik varje timme.

Man behöver inte åka till Paris för att se Eiffeltornet.

Babe vid Luxor.

Stratosphere.

Excalibur.

NewYork NewYork

Vi har sett kändisar 🙂

Facebook
Instagram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *