Hej hej!

_DSC1692

Idag åt vi ugnsbakad lax med broccoli och coleslawrester från förrgår (och pasta till de minsta). Det var ingen favorit. Glad att pojkarna överhuvudtaget fick i sig den knappa halva laxbit jag skar upp (resten hamnade nämligen på golvet).

Och jag som ÄLSKAR lax!

_DSC1696

Stunden därpå åt de sig mätta på melon istället. Aja, shit happens…

IMG_5179

IMG_5180

Solen är tillbaka i alla fall! Den utnyttjade vi i eftermiddags medan Andreas åkte iväg mot lärarmiddagen på sin skola. Så ikväll är det bara jag och barnen ett par timmar. De har redan fått allt de pekat på. Oj oj oj, vilken mamma jag är hahaha 😉

Idag är det för övrigt två dagar kvar till Andreas och hans bror åker till Las Vegas. Kändes lite extra igår när A hämtade upp resväskorna från källarförrådet och började lägga ner lite kläder. Kommer kännas tomt när han är borta. Hoppas i alla fall att vädret håller i sig så vi kan vara ute mycket. Förenklar vardagen otroligt mycket om man kan vara utomhus med barnen. Leka i sandlådan eller promenera bort till lekplatsen.

Och jag som har blivit på pysselhumör igen får stimulera min pysselhjärna under de ensamma kvällarna. Nu när jag har semester och mannen är bortrest 🙂  Elion och jag var på Panduro Outlet tidigare idag och köpte tyg till ett projekt jag har till Neos rum. Ska bli kul att se om det blir som jag tänkt, sy är verkligen inte min starkaste sida haha.

Facebook
Instagram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *