Bra start på semestern

IMG_5099

Underbara helg, ta aldrig slut 🙂 ♥

Vi startade upp lördagen med en dejt jag och mannen. Tog oss över till Köpenhamn och strosade runt bland gatorna, åt god mat, shoppade lite och bara mös. En kollega till mig tipsade om Torvehallerne så där gick vi runt en stund och njöt av all matdoft och goda råvaror innan vi vandrade vidare.

_DSC1481

-Mamma du är nästan som en prinsessa, sa Elion. Min fina pojke ♥ Inte varje dag man tar på sig klänning haha

_DSC1487

Mmmm…. Lika gott som det ser ut.

_DSC1492

Och glass satt verkligen fint i denna värme!

_DSC1510

På kvällen satte vi i oss en gigantisk pastarätt på Vapiano. Så gott!!! Inte ätit pasta på nästan ett helt år och var lite nervös att jag skulle få ont i magen. Men ingenting. Idag har jag istället haft energi utan dess like hahaha 😉

_DSC1506

Nya fina weekendväskan åkte såklart med.

_DSC1517

Hej Malmö! Och hej Köpenhamn där borta!
Vi övernattade på nybyggda Best Western Malmö Arena Hotel. Mysigt. Första gången vi sover borta själv sedan Neo föddes.

IMG_5102

Att kunna äta frukost i lugn och ro. Inga tider att passa. Inget kaffe som hinner bli kallt. Mycket mat att välja mellan. Lyx!

Söndagen fortsatte i samma semesteranda när vi sedan kom hem till barnen. Det varma vädret höll i sig så efter Neos middagslur drog vi allihopa ner till stranden. Till och med jag badade (!). Då är det verkligen varmt i vattnet haha Lite mycket tång längst med strandkanten bara, annars riktigt härligt.

Njut av bildregnet och ha en underbar fortsatt söndagskväll vänner! Här hemma väntar kvällsmys med pojkarna medan mannen har styrelsemöte. Sedan är det efterlängtat pump på gymmet! Huha!

_DSC1527

_DSC1532

_DSC1546

_DSC1557

_DSC1563

Facebook
Instagram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *