Badlördag

Hej alla!

Idag har vi inte haft en lugn stund. På ett bra sätt 🙂 Startade dagen på badhuset. Nya Hylliebadet som jag varit så negativ till sedan det ryktades att dess nyöppnande började med sabotage. Men gick faktiskt därifrån med positivt intryck idag. Och nöjda men ack så badtrötta barn som somnade i bilen hem 😉

IMG_4790

Invigde nya Palaui bikinin från Röhnisch som är helt ljuvlig. Lätt de finaste badkläderna jag någonsin ägt! Perfekt passform och snyggaste färgen ♥

IMG_4792

Kom sedan hem och sprang ett par kilometer på trötta och orkeslösa ben haha (men ut kom jag!). Sedan rusade dagen vidare med ett besök på Rusta för inhandlande av två nya mattor (den ena hamnade på balkongen, den andra i vardagsrummet), utomhuslek med grannarna och middag. Nu är klockan efter sex och det närmar sig kvällsrutinerna. Elion käkar chips, Neo knaprar på ett glassrån (fråga inte). Jag smygäter Marabous nya chokladkaka. Kan inte minnas när jag åt choklad senast haha. Nån gång får man ju unna sig 😉

_DSC1310

Ha en mysig lördagkväll hörrni!
Puss

Facebook
Instagram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *