Tivolidag och grillkväll

Pjuh, en heldag i solen sätter verkligen sina spår. Fråga bara Andreas röda huvudknopp 😉

Idag var vi på Gentlemannadagen på Jägersro. Eller egentligen besökte vi bara tivolit de arrangerade upp i samband med Gentlemannadagen. Typ det värsta jag gjort på länge haha. Så mycket folk! Hann åka lite karusell (de vi orkade stå i kö till), barnen åt lite munkar i brist på annat, sedan åkte vi hem igen. Mamman i familjen drog och tränade en stund innan vi avslutade med grillning och umgänge med grannarna i kvällssolen. Allt som allt en väldigt mysig dag tänker jag trots allt nu på kvällskvisten.

Pass opp på bilder från dagens äventyr!

_DSC1041

_DSC1050

_DSC1053

_DSC1056

Någon hade lika roligt som sin son 😉

_DSC1064

_DSC1065

Coleslaw, alltid på bordet när det blir grillat såklart! Recept finnes här i vanlig ordning. Byt bara ut rödkål mot vitkål om så önskas. Idag drog jag även ner 1-2 msk salsasås vi hade över sedan senaste tacokvällen. Gott!

_DSC1068

Facebook
Instagram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *