Glad valborg!

Hej på er!

_DSC0798

Idag hade vi plättar till lunch. Eller barnen rättare sagt. Själv gillar jag inte plättar och pannkakor. Har hört att jag är konstigt men jag gillar ju att vara lite udda 😉 Smaksätter ofta plättarna med vanilj och kardemumma och steker dem sedan i kokosolja. Barnen älskar dem! Och även om jag själv inte är så förtjust i pannkakor luktar det sjutusan gott i hela köket!

_DSC0801

_DSC0804

_DSC0810

_DSC0813

Denna Valborg har annars varit ett levande bevis på att dagar med spontana utflykter kan bli hur lyckade som helst! Morgontimmarna startade jag upp kroppen med Bodypump och en tur till Emporia (där resten av världens befolkning befann sig denna Valborg, första helgen efter löning). Hämtade en heliumballong i form av en gigantisk 4:a till Elions födelsedag imorgon. Han kommer bli så glad för den! 😀

Följande timmar drog vi in till Vellinge där de arrangerade Tivoli. Lycka!

_DSC0815

_DSC0825

_DSC0830

_DSC0831

_DSC0838

_DSC0842

_DSC0850

Trodde knappt mina ögon när Elion sa att han ville åka Twister! Skrapade ihop de sista kontanterna så att han och A kunde åka en tur 😀

Facebook
Instagram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *