Vår? Vinter? Sol? Regn?

Vilken nitlott. Idag fick jag lämna in att vi inte kunde hitta produkten vi skulle testa via Smartson, dvs kycklingkorven från Lithells.

Lithells Kycklingvarmkorv Smartson
Förlåt Smartson, men vi försökte verkligen hitta den. Vår ICAbutik som annars brukar vara snabba med nyheter och som nästintill alltid har allt mellan himmel och jord hemma. Aja, bättre lycka nästa gång 😉

Till något helt annat. Hur svårt är det inte med ytterkläderna nu alltså? Liksom på höstkanten uppstår exakt samma problem nu på våren. Vad ska man ha på sig när man går hemifrån? Varje årstid blir vi svenskar lika förundrade över att temperaturen kan växla från svinkallt till behagligt på bara några timmar (jag åker själv hemifrån strax efter fem på morgonen) (då är det kallt) (väldigt kallt!). Idag var det 14 grader när jag körde hem. 14! Det är svensk sommar om ni frågar mig.

Låt mig avsluta med en sammanfattning av Elions klädbehov när vi lämnar på förskolan:

Vinteroverall, regnkläder, stövlar, vinterskor, vårskor, vårjacka, överdragsbyxor, extra strumpor, extra kalsonger, extra tröja. Och så mössa och vantar förstås. Och halsduk.

Tror att om jag sålt alla barnkläder vi ägde hade vi kunnat åka på lyxig solsemester till en tropisk paradisö i en månads tid. I första klass.

Eventuellt.

_DSC0630Litet barn som njuter av vårsolen på balkongen

Facebook
Instagram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *