Alla hjärtans dag

Roses

God morgon!
Och grattis på alla hjärtans dag!

Sitter här med mitt halvljumma kaffe och lyssnar på två stolliga barn som slåss om lastbilar, spårvagnar och räddningsfordon medan mannen är iväg på ICA och köper blöjor som vi på något vis glömt att inhandla i veckan. Haha vad kan vara mer romantiskt än detta 😉

DSC_1482

Hann typ skriva det sen kom mannen hem med en röd ros ♥ Löööve is in the air ♥

DSC_1463

Igår mös vi till ordentligt med något jag varit sugen på läääänge. Smörgåstårta. Mums! Har nästan alltid samma fyllning mellan tårtlagerna. En hemmagjord tonfiskröra som, förutom tonfisk (på burk i solrosolja), även innehåller finhackad rödlök, finhackad gurka, hackat hårdkokt ägg, hemmagjord majonnäs, en klick crème fraiche (34%), salt och peppar. Barnen fick en mildare version utan lök. Gurkan är toppen att ha i och bidrar med lite god crunch i röran.

Blandar aldrig efter recept utan smakar av under tiden jag blandar ihop. Som bröd använde vi det här receptet på LCHF formfranska. Det blev jättegott! Brödet är lite mer kompakt än det vanliga vita brödet man använder, men smaken är det i alla fall inget fel på.

DSC_1457

DSC_1459

DSC_1462

DSC_1464

DSC_1465

Barnen som lider av salladsskräck fick en mer naken variant.

DSC_1467

Så gott! Det enda som saknades var de handskalade räkorna som jag var för snål för att köpa åt mig själv haha.

DSC_1469

Lite skeptiskt och inte helt övertygad när mamma säger att detta är en tårta.

DSC_1470

DSC_1471

Neo däremot åt som han aldrig sett mat förut 🙂

DSC_1474

Facebook
Instagram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *