Pannkaksbrunch

DSC_1411

Gör ofta pannkakor nuförtiden, vilket är lite ironiskt eftersom jag avskydde pannkakor när jag växte upp. Dessa var väldigt goda i alla fall. Ett recept av kostrådgivaren Anna Hallén som jag modifierat en aning genom att skippa sötningen. Tyckte inte det behövdes då vi åt dem med vispad grädde och en klick chiasylt. Mums!

DSC_1414

DSC_1415

GLUTEN- OCH SOCKERFRIA AMERIKANSKA PANNKAKOR

2-3 port

3 ägg
200 g färskost (t.ex. Philadelphia)
0,5 dl mjölk eller kokosmjölk
1,5 dl mandelmjöl
1 msk fiberhusk
0,5 tsk vaniljpulver
1 tsk bakpulver

Blanda ägg, färskost och mjölk med en elvisp. Tillsätt de torra ingredienserna och vispa igen till en slät smet. Låt stå och svälla ca 5 minuter.
Grädda pannkakorna i smör i en stekpanna på medelvärme.

Facebook
Instagram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *