Nyårsdag

IMG_1001

Nyårsaftons mat det där. Mums! Rostbiff med rotfrukter, smörstekt svamp, rödvinssås och knapriga chips gjorda på grönkål och palsternacka (TIPS TIPS, det måste ni prova!). Om det inte hade varit för att vi nyss ätit middag hade det helt klart vattnats på nytt i munnen på mig haha.

IMG_1017IMG_1022IMG_1025

Idag däremot, på självaste ”Pizzans dag”, skippade vi pizzan helt och hållet och körde på en klassisk krämig köttfärssås. Älskar att även Neo numera kan äta mycket av det vi äter. Man ska bara tänka på att inte salta någonting extra.

Annars har vi haft världens tråkigaste dag. Förutom att plocka undan några julprydnader här hemma har jag hunnit bädda rent i sängarna och slänga in en omgång tvätt. Utöver det har vi suttit på ändan framför TV:n hela dagen. Virkat har jag gjort lite också (många projekt i huvudet just nu). Nyårsdagen är och kommer alltid vara en av årets mest tråkigaste dagar. Tur den kommer först av alla så man får den avklarad liksom 😉

Facebook
Instagram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *