Gott nytt år allesammans!

IMG_0878IMG_0882

Grannarna undrade om vi ville hänga med till Leos Lekland idag, så lite hastigt och lustigt var det just där vi har spenderat några av årets sista timmar. Första mötet med ett bollhav för Neo och Elion fick stolt visa att han kunde åka från de höga rutschkanorna helt på egen hand.

IMG_0956IMG_0887IMG_0892IMG_0884IMG_0885

Efteråt blev det ett efterlängtat besök hos mamma som tyvärr tillfället ligger inne på psykmottagningen. En för henne ”vanlig” biverkning pga den långtidsdepression hon gick in i för flera år sedan 🙁

IMG_0997

IMG_0874

Marschallerna är tända där ute och med 4,5 timme kvar på 2015 förbereder vi nu middagen, rostbiff med rotfrukter och rödvinssås. Och så blir det sånt här (↑↑↑) gott som Andreas och jag stod och gjorde i morse, hemgjorda potatischips, grönkålschips och palsternackschips. Mumma! Klockan åtta börjar Bingolotto och sen får vi se hur länge vi hänger med i den underhållningen haha, i värsta fall får vi sätta igång en film på ”paddan” under tiden 😉

Gott nytt år mina fina läsare!

Facebook
Instagram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *