God jul

God jul!

DSC_0517

Trots mina tjugoåtta fyllda år känner jag fortfarande pirret som uppstår när man vaknar upp på julaftons morgon. Plötsligt ligger det fullt med inslagna julklappar under julgranen. Tror visst att vi haft besök av tomten inatt ?

DSC_0490DSC_0489DSC_0488DSC_0502

Igår, efter iordningsställande av bord och stolar, avslutade vi lille julafton med att prova ett nytt ekologiskt rödvin tillsammans med några goda ostar. Mumma kardemumma! Och helt klart välförtjänt. Har ni förresten inte provat valnötsosten innan så gör! En riktig favorit! Om man gillar valnöt alltså.

Nu ska borden dukas och glögg och småplock ska fram. Om några timmar kommer folket och då blir det julmat, Kalle anka och paketöppning.

Önskar er alla en härlig dag!

Facebook
Instagram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *