Happy birthday my dear blog

”Gokväll, nypremiär för min blogg! Ett bra sätt att inleda det nya året på tyckte jag. Framför allt eftersom jag velat återuppta bloggandet igen efter ett par års uppehåll. Det får helt enkelt bli mitt nyårslöfte. Jag som annars inte hade tänkt ha något i år.”

5

Så lät början på mitt allra första inlägg här på bloggen. 1 januari 2011, på pricken fem år sedan idag. Happy birthday to me!

gift, yesterday, and today-bild

Och jag har inte ångrat en sekund. Har från tidig skolålder ända fram tills nu alltid älskat att skriva. För mig är detta ett skönt sätt att lätta på hjärtat och lugna tankarna. Men såklart även helt underbart att kunna spara alla fina minnen, roliga saker och andra livsomvälvande händelser på ett och samma ställe.

När jag började skriva här inne hade Andreas och jag precis flyttat ihop, vi hade ännu inte fått barn, vi var inte gifta och vem kunde vetat att det fortfarande skulle vara oss idag, fast tusen gånger bättre. Vi lever ett helt annat liv idag än vi gjorde för fem år sedan. Ett helt fantastiskt, jobbigt, underbart, roligt, komplicerat men fullkomligt älskvärt liv som ingen kan ta ifrån mig ♥ Nu hoppas jag på flera tokigt underbara bloggår framöver!

Nystart

Är det någon som håller på ett nyårslöfte inför 2016 förresten? Jag brukar som sagt inte ha något. Lev livet som det kommer, lyssna på din magkänsla och låt ingen sätta sig på dig. Tre visdomar jag försöker hålla oavsett.

Det här året har jag däremot lovat mig själv något som säkert många andra också har. Att bli kvitt sockerberoendet. Därför startar jag med en sockerfri månad, en detox, sen får vi se hur det ter sig efter det. Jag älskar ju nystarter så därför känns det skitbra att börja just idag, 1 januari. Med start idag blir det alltså inget som triggar igång djävulen i mig. Alla har vi våra beroenden och för mig är det främst hembakade kakor, godis och glass. Är trött på att gå och rota i skafferiet efter en ”nödlösning” och hatar att leva med ett blodsocker som åker berg och dalbana som det gjorde alldeles för ofta i december. Och som den beroendemänniska jag är känns det bäst att sluta tvärt. Så nu kör vi!

Gott nytt år igen vänner! Må 2016 bli som du önskar!

Facebook
Instagram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *