God morgon onsdag

FullSizeRender (14)

Hatar att det är så mörkt alltid nu. Så himla tråkigt och man märker väldigt tydligt att man inte alls är lika pigg som man brukar vara. Det här året har jag däremot försökt lysa upp lite extra här hemma med diverse ljusslingor. Ett tips är att ta sig till Rusta som har batteridrivna ljusslingor för 29,90. Har köpt fem stycken och placerat ut på olika ställen i hemmet. Lyser upp väldigt trevligt. Och så behöver jag inte oroa mig över tända ljus för barnens skull.

IMG_0081 (1)

Nu har Neo och jag smakat och utvärderat ”Min Frukt + Grönt” från Nestlé. Som jag nämnt tidigare kom vi ju med i Smartsons produkttest häromveckan.

Mycket positivt omdöme från lilleman här nere. Väldigt goda båda två, vilka vi snabbt smaskade i oss på ett kick. Helt på egen hand. Det är en av anledningarna till att jag älskar klämpåsarna, det ger barnet (som inte kan hantera en sked och tallrik ännu) att få testa att äta själv. Smidigt att ta med mellanmålet i väskan när man är ute på språng.
Jag upplevde själva krämen som lite tjockare, matigare och mer mättande än andra fruktpåsar ute på marknaden. Kanske var inbillning men ändå. Dessutom utan tillsatt socker, ett måste när det handlar om så här små barn. Kan absolut tänka mig att köpa dessa igen. Det jag saknar däremot är att den inte är ekologisk. Annars klart godkänd och tummen upp.

IMG_0146

Facebook
Instagram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *