Frukt och grönt

Frukt och grönt 2

Vi har ju fått äran att den här månaden få hänga med i ännu en testkampanj från Smartson. Älskar att få testa nya produkter man inte provat tidigare! Den här gången gäller kampanjen klämpåsarna ”Frukt och Grönt” från Nestlé och Neo blir därmed vår testperson även denna gång. Lucky child 😉

Två sorter får vi prova , äpple/morot/mango och äpple/päron/broccoli/palsternacka. Och som ni ser så verkade kupongen bara fungera på Coop så när Andreas kom hem igår åkte jag iväg till Coop Forum i Malmö (där jag inte varit på hundra år). Vet ni förresten hur onödigt jobbigt det är att handla i en stor butik när man inte vet hur varorna är placerade? Powerwalkade fram och tillbaka ett par gånger innan jag funnit allt jag skulle ha.

Nu står de i skafferiet i alla fall. Ska bli roligt att de vad lillfisen tycker om dem. To be continued…

Frukt och grönt 1

Facebook
Instagram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *