Tomteluva nr 2

Hej på er!

Tror ni inte det går kräksjuka på förskolan igen. Flera barn på Elions avdelning. Så vi vände hemåt igen. Vi ska ju ha pepparkaksbak i helgen och på fredag planerar vi att klä barnens små julgranar som de ska ha på sina rum. Har varken tid eller lust att bli sjuk igen. Förkylningsvirus bryr jag mig inte så mycket om men magsjuka är något jag försöker undvika till varje pris.

♥ ♥ ♥

FullSizeRender (4)

I morse blev Elions tomteluva klar. Blev faktiskt riktigt bra. Trodde först jag hade gjort den alldeles för stor men när jag sydde fast det vita bandet passade den mycket bättre. Han var lite skeptiskt till den röda färgen så jag har redan påbörjat en ny. En randig. Han gillar randigt 🙂 Och när den är klar ska jag göra en till den lilla krabaten på bilden här nere. Har kommit fram till att det är väldigt roligt att göra mössor.

FullSizeRender (3)

Facebook
Instagram
Follow emelie:

Latest posts from

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *