Sista november

God morgon!

Och så var julen igång. Första advent igår och första december imorgon. Idag blir det att fixa med de sista paketen till årets egentillverkade julkalender. Sitter och klurar på var jag ska ställa den bara. Mitt i tillverkeriet hade jag nämligen inte riktigt tänkt ut att den med alla sina 24 lådor skulle bli ganska stor. Får nog göra någon ändring här och där känns det som. To be continued på den…

IMG_9387

♥ ♥ ♥

IMG_0739

Och så här började min morgon idag. Klockan tre vaknade Neo. Gav honom en flaska välling när han inte ville somna om. Sedan var det visst inte så lätt att somna om själv så till slut placerade jag rumpan i soffan, tände lite ljus och fortsatte virka på Elions tomeluva (som faktiskt strax är klar).

Facebook
Instagram
Follow emelie:

Latest posts from

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *