God morgon!

Elion och knäckebröd

Inget vidare väder idag så vi får hitta på aktiviteter här inne istället. Neo sover (igen) efter att ha varit uppe med tuppen klockan fem i morse. Inte konstigt han var trött. Under tiden bakar Elion och jag LCHF-knäcke från 56kilo och smakar på glassen vi rörde ihop igår kväll. Fick ju testköra den nya mixern som kom igår! Den här blev det:

IMG_6976

Har visserligen inte kört den så mycket än men den känns riktigt bra. Och älskar att den kommer med flera tillbehör! Så igår mixade vi ihop banan med fruktyoghurt (mandarinsmak), vände ner lite vispad grädde och fyllde några glassformar som vi satte i frysen till idag. En riktigt fin kombo tyckte Elion som gärna hade velat ha en glass till efter den första 😉

Nu är det snart dusch här hemma och sen lunch i stan med Anne!

Happy lördag alla!

Facebook
Instagram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *