Lördag

God förmiddag!

Äntligen helg igen 🙂 Inväntar Helena denna lördag som kommer och leker med oss i eftermiddag. Och käkar lite mat. Sen åker hon snart iväg till USA och då vet man inte när man får se henne igen.

IMG_6292

Tog en promenad tidigare idag och hämtade hem det här paketet. Så nu ska vi lukta gott! Tänkte på en annan sak också när jag nu var ute och gick och tittade ner på sonen i vagnen. Neo blir ju bara större och större och emellanåt vill han att man bunkrar upp med en extra kudde i ryggen så att han kommer högre upp och kan se mer. Kanske är det dags att byta till sittdelen? När bytte ni till era barn? Jag minns inte riktigt hur gammal Elion var. Neo kan ju inte riktigt sitta ännu men han är duktig på att hålla sig uppe. Får kanske ta och testa en dag.

IMG_6289 IMG_6288

Avslutar med ett glasstips i sommarvärmen. Hemgjord isglass gjord på galiamelon, kiwi och banan som jag mixat var och en för sig hällt över i lager i IKEAs glassformar. Det passade ju himla bra idag när det enda Elion ville ha till frukost var glass. Kräsna barn 😉IMG_6293

Facebook
Instagram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *